KlubbTorrevieja
är en grupp för aktiva kvinnor och män som befinner sig i Torreviejaområdet och som tycker om att umgås och göra aktiviteter tillsammans. Många är singlar, men det finns också medlemmar med partners som också behöver kamrater för aktiviteter. Alla är välkomna!

Vill du vara med så kom till medlemsmöte kl.18 varannan onsdag på Bar Carlos C/ Petra 1, Torrevieja eller skriv ett mejl med ditt namn, telefonnummer, adress du brukar bo på i Torreviejaområdet och lite om dina intressen till KlubbTorreviejas kontaktperson Monica Bredenberg, < monica.bredenberg@gmail.com>
så får du inbjudan till vår Klubbsida på Google Site och Groups. Du kan också anmäla dig på http://groups.google.com/group/klubbtorrevieja.

När du har lämnat lite fakta om dig så delar vi ut Klubbsidan till dig. När du är registrerad på Google, kan du läsa om klubbens olika aktiviteter och botanisera i kontaktlistan.
Alla medlemmar är välkomna att själva lägga ut aktiviteter för att bjuda in andra likasinnade. Hitta sällskap till promenader, matbit på stan, sammanträffa med en liten grupp som tränar att tala spanska med varann (Habla español), museibesök, konserter eller annat intressant som finns här.